keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Rakas Joulupukki!

Tytön ensimmäinen joulu lähestyy ja toivommekin (tytön toiveista ei vielä oikein tiedetä, mutta äiti toivoo tytön puolesta) joululahjaksi enimmäkseen hyödyllisiä päivittäiseen käyttöön tulevia tavaroita, kuten vaatteita koossa 80 tai suuremmat, lakanoita ja ruokailuvälineitä. Erityisesti yöpuvut ja pyjamat ovat tervetulleita, niistä on aina pulaa. Samoin pinnasängyn lakanoista ja lasten (ei rikki menevistä) lautasista ja nokkamukeista on tällä hetkellä suuri pula.

 1. Tähti kangas, Esta for kids Keek-a-boo, josta saisi upeat lakanat tai päiväpeiton tytön sänkyyn. 2. Ruskea liivimekko, Urban Elk 3. Sukkahousuja, Lindex, ja legginssejä eri väreissä 4. Potta, Baby Björn, jotta olisi yksi molemmissa kerroksissa. Tällä hetkellä se on aina väärässä vessassa/kerroksessa. 5. Pyjama, Lindex 6. Keltainen mekko, Punainen norsu 7. Musta Froteehaalari, Moonkids 8. Nokkamuki, Petit Royale 9. Muumilautanen (melamiinia), Lelut24 10. Niiskuneiti uimapuku, Finnwear

Tässä muutamia esimerkkejä, kovin nirsoja tai tarkkoja emme ole tytön vaatteiden suhteen mutta itse pidän niin retroista lastenvaatteista, kuten nuo Moonkidsin froteehaalarit, Urban Elkin liivimekko ja Punaisen norsun mekko, kuin myös tyttömäisemmistä vaatteista esim. pinkeistä ja vaaleanpunaisista sukkiksista ja legginsseistä, bodyistä yms. Usein yhdistelenkin esim. pinkin bodyn retroihin ruskeisiin tai keltaisiin haalareihin mitä tytöllä tällä hetkellä on käytössä. Uimapuku (koko 80) tulee tarpeeseen sillä tytön ensimmäiset uimahousut alkavat olla niin pienet ettei niitä enää voi käyttää joulutauon jälkeen vauvauinnissa. Stokken Tripp Trapp syöttötuolin vaihtopehmuste olisi hyvä kun tytön syöminen on melko sotkuista puuhaa (puuttuu kuvasta) ja sponsorointiapua seuraavaan turvaistuimeen otetaan myös mielellään vastaan.
Kuva: Lastentarvike

Emmaljungan rattaisiin toivoisimme myös Ticket To Heavenin lämpöpussia, johon tytön olisi helppo ja mukava vaan pujahtaa. Tällä hetkellä meillä on lampaantalja alla, viltti ja rattaiden oma peite päällä ja tytön saaminen rattaisiin on välillä melko hankalaa kun isot kengät ja paksut vaatteet ottavat kiinni ja talja ja peitteet ovat tiellä.
 Lämpöpussi löytyy esim. täältä: Kuperkeikka

Itselleni toivon hiusten- ja kauneudenhoitotuotteita, kuten esim. hopeashampoo ja tehohoitoaine/naamio kuiville/käsitellyille hiuksille sekä tehokosteuttajaa kasvoille ja käsille, kuten esim. Avenen Skin Recovery Cream Rich tms. Myös lahjakortti kasvohoitoon tai hierontaan olisi tervetulut lahja. Muuten toivon rahaa, jotta voin ostaa uudet talvikengät ja/tai saappaat (kevät-/syyskäyttöön) ja kotijuttuja, esim. eteisen sisalmatto (80x250, kitti) uupuu edelleen ja sauvasekoitin olisi mukavan näppärä tämänhetkiseen massiiviseen yleiskoneeseen verrattuna.

Ei kommentteja: