maanantai 13. joulukuuta 2010

Remontti etenee, ehkä

Meillä ei ole kotona tapahtunut remontin suhteen mitään kohta vuoteen ja minua alkaa jo ahdistaa ja pidemmän aikaa on ollut kova himo saada jotain aikaiseksi, mutta tällä hetkellä tehtävät ovat sen verran suuria ja raskaita etten pysty niitä tekemään yksin, varsinkaan tytön kanssa eikä miehellä ole oikein ollut motivaatiota. Tehtäviä remontteja on muun muassa muutaman seinän kaato, yhden seinän rakentaminen jonka jälkeen lastenhuoneen seinien ja lattian kunnostaminen, molempien vessojen remontit sekä seinä- ja kattopintojen kunnostaminen koko asunnossa makuuhuonetta lukuun ottamatta. Seiniä ja kattoa taas ei kannata tehdä ennen kuin suuremmat hommat, kuten seinien kaadot ja rakentaminen on saatu tehtyä...

Tarkoitus on tehdä kaikki remontit itse, tuttavien avustuksella. Mikäli vaikeita tilanteita tulee vastaan pyydämme ammattilaisen paikalle. Meillä on onneksemme ammatti-ihmisiä tuttavapiirissämme, naapurissa sähkömies ja enoni on putkimies. Myös miehen suvusta löytyy rakennusalan ammattilaisia ja tuttavapiirissä on muutama paljon remontteja itse tehneitä. Ainoa huono puoli on, että kaikilla näillä on kovin kiireiset aikataulut joten remontteihin täytyy varata aikaa hyvissä ajoin. Olimme reilu viikko sitten enoni luona käymässä ja sovimmekin, että hän tulee joulun jälkeen käymään meillä. Itse olimme ajatelleet, että hän tulee aluksi katsomaan vessojamme jotta tietää kuinka paljon niissä on tehtävää ja kuinka paljon aikaa tarvitsee varata, mutta hän oli sitä mieltä, että aloitamme remontin saman tien.

Iik, en malta odottaa, että remonttimme edistyy ja kotona tapahtuu jotain! En ole pystynyt miettimään tai hankkimaan mitään sisustusjuttujakaan kun kaikki on ihan rempallaan kotona. Haaveita ja ideoita on kyllä kovasti.

Ei kommentteja: