sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Isoko?

Rv 22+3
Raskausviikkoja on nyt kasassa 22 + 3 ja alan olla melko iso, jo nyt. Monet asiakkaat kyselevät töissä, kuinka kauan vielä olen töissä vatsani nähdessään. Olen saanut "rauhoitella" heitä, että tarkoitus olisi olla töissä vielä monta kuukautta :) Jouduin myös pyytämään suurempia paitoja kun omani ovat jo melko kireitä vatsan kohdalta ja suoraan sanottuna kamalan näköisiä. Kauhistelinkin ääneen, että laskettuun aikaan on VIELÄ 4 kk joten minkä kokoinen tästä kuulasta oikein tulee :O

Mitään pahempia vaivoja ei onneksi ole, sormet ja kämmenet tuntuvat hieman jäykiltä aamuisin, jalat tuntuvat "kiristäviltä" ja särkevät hieman työpäivän päätteeksi joten pakko kai ottaa tukisukat käyttöön ja nyt ihan muutaman päivän sisällä ovat yllättävät, kamalat pissahädät tulleet mukaan kuvioihin, varsinkin jos tyyppi möyryää sopivasti virtsarakon päällä. Öisin en saa enää nukuttua kokonaista yötä putkeen vaan heräilen siihen, että asentoa täytyy vaihtaa usein kun kyljet ja pakarat puutuvat. Mutta en kuitenkaan tunne itseäni väsyneeksi (toisin kuin alkuraskaudessa) ja olen mielestäni erittäin hyväntuulinen ja virkeä.

Koko loppuviikon olen tehnyt pihahommia, ihan raskaitakin. Kaivanut yhtä kantoa maasta, yrittänyt tuhota muurahaispesää, siirtänyt muutaman isomman perennan terassin tieltä pois, osallistunut terassin pohjustustöihin, kantanut isoja ruukkuja ja multasäkkejä ja istuttanut kesäkukkia. Ja hyvin jaksaa, jopa näillä helteillä! ;)

Vertauskuvana ensimmäisen raskauden 22+0 vatsakuva. Oli se sentään vähän pienempi...

3 kommenttia:

Hannah kirjoitti...

Onnea toisesta pikkuisesta, iteki odotan toista nyt on rv 19 ja maha on samaa luokkaa sun mahan kanssa, että jos sulla on iso niin mulla on vielä isompi viikkoihin nähen ;)

Nanna kirjoitti...

Ihana masu! :)

Cato kirjoitti...

Kiitos Hannah ja onnea sinullekin!! <3 Onneksi on muitakin isomahaisia, niin monella tutulla on ollut niin pikkiriikkinen vatsa :) Huomenna on toinen neuvolakäynti joten saapa nähdä mitä täti sanoo... :S

Kiitos Nanna! :)