sunnuntai 25. lokakuuta 2009

3 kuukautta H-hetkeen

Tänään 24.10 on tasan 3 kuukautta laskettuun aikaan. Tammikuun 24. 2010 on siis pirpanan laskettu saapumispäivä vaikka itse epäilemme, että vekara tulee jo hieman aikaisemmin. Kuukautisten mukaan noin myöhänen päivämäärä ei ole mitenkään mahdollista ja toissapäiväinen 4d-ultraääni tuki myös epäilyjämme sillä lapsi on huomattavan suuri viikkoihin nähden ja vastaa juurikin sitä alkuperäistä hedelmöitys- ja laskettua aikaa jonka itse (ja neuvolan täti) laskimme kuukautisten mukaan. No, niin tai näin: pieni (iso) "vappupallomme" voi hyvin ja kasvaa odotetusti, potkii ja mekastaa yksiössään ajoittain jopa niin kovaa, että läppärini heilahtelee vatsan päällä uhkaavan näköisesti :)


Kaikki alkoi jo hieman aikaisemmin mutta tästä eteenpäin se kaikki oli paljon konkreettisempaa ja odottaminen, jännittäminen, pelkääminen, iloitseminen ja kaikkien muiden mahdollisten tunteiden tunteminen alkoi. Päivääkään en kuitenkaan vaihtaisi pois! <3

P.S Huomaa etten luottanut yhden testin vastaukseen vaan käväisin vielä illalla ostamassa toisen joka ihan kirjaimellisesti kertoo sinulle, että olet joko raskaana tai ei raskaana. Tuon yhden sanan ilmestyttyä ruutuun uskalsin uskoa oikeasti olevani raskaana. Samana iltana kerroin tulevalle isälle uutiset kun hän palasi kalastusreissulta ja reaktio oli parempi kuin olin ikinä uskaltanut toivoa, vaikka lapsi on suunniteltu ja erittäin toivottu. Oli ihana huomata, että myös puoliso halusi tätä yhtä paljon kuin minä itse.

Ei kommentteja: