lauantai 16. lokakuuta 2010

Vatsakuvia

Ajattelin nyt sitten laittaa muutaman vatsakuvan ihan muistelu- ja fiilistelymielessä tänne, kun niitä ei raskausaikana tullut laitettua esille. Ennen raskautta ei taida olla mitään varta vasten otettua vatsa- tai vartalokuvaa, mutta alkutilanne oli suurinpiirtein tämä:
Rv 13+0

Rv 20+0
tässä alkaa raskaus jo hieman näkyä

Rv 25+0
tätä vatsaa kaipaan kovasti

Rv 30+0
ja vielä tätäkin vatsaa

Rv 34+0
tämä vatsa meni vielä melko hyvin

Rv 37+2
mutta tämä alkoi jo olla kovasti tiellä pukiessa ja remonttia tehdessä

Rv 40+0
2 päivää ennen synnytystä, päivä jolloin supistukset alkoivat

Kyllähän minulla melko iso vatsa oli loppuvaiheessa ja joissain kuvissa se näyttää todella omituiselta, varsinkin edestä päin otetuissa kuvissa.

Rv 20+0

Rv 25+0
napa alkaa jo hieman tulla ulos

Rv 28+0
napakoru alkaa olla hieman nafti, vaihdoin sen pidempään, joustavaan "raskauskoruun" viikolla 30

Rv 32+0
linea negra alkaa näkyä selvästi

Rv 37+2
vatsa on ihan epäsymmetrinen

Rv 40+0
pieni kuulani

Kylläpä minä kaipaankin vatsaani, jonkun mielestä ehkä omituista. Asiaan ehkä vaikuttaa se, että minulla on kamala vauvakuume ja toivomme toista lasta. Itselläni on jotenkin ristiriitaiset tunteet, on jotenkin syyllinen olo kun toivoo uutta raskautta ja toista lasta/vauvaa kun ensimmäinenkin on vielä ihan vauva. Vaikka eihän tässä enää kauaa mene kun tyttö on jo taapero ja kohtahan hän jo käveleekin, eli ei hän enää mikään pikkuvauva ole :)

Kaikki lääkärit ja terveydenhoitajat ja neuvolantädit sun muut sanoivat minulle raskausaikana, että minulla on täydellinen synnyttäjän vartalo ja, että minut on kuin tehty synnyttämään. Pitkä selkä ja keskivartalo ja sopivan leveä lantio. Näin jälkeen päin ajateltuna minusta itsestä tuntuu, että minut on myös kuin tehty raskautta varten, niin hyvin viihdyin raskaana ollessa. Mutta voihan se olla, että aika kultaa muistot ja jokainen raskaushan on erilainen, että voi olla että minä kiroan seuraavaa raskautta jos joskus vielä tulen raskaaksi :)

2 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Oi ihania vattakuvia :) Sulla oli kyllä nätti masu, ei edes arpia!

Cato kirjoitti...

Kiitos! :) Onnekseni ei tullut lainkaan arpia.