lauantai 27. helmikuuta 2010

Kuukauden ikäinen

Tyttö täytti siis tänään, tai oikeastaan eilen (vuorokausihan vaihtui jo), kuukauden. Äiti saikin tänään käydä kaupoilla ihan itsekseen ja tyttö jäi isin kanssa kotiin. Se on vaan kovin hankalaa kun tyttö ei osaa/suostu syömään pullosta eikä tuttia. Pakkasessa on maitoa varalla mutta mies huomasi tänään, että kun tytölle yrittää antaa pulloa hän raivostuu. Täytyy sitten jatkossa hörpyttää mikäli tulee sellainen tilanne etten ole itse paikalla. Toisaaltahan se on ihan hyvä ettei syö esim. tuttia niin ei tarvitse vierottaa siitä sitten myöhemmin, mutta olisihan se ihan kiva jos joskus saisi tytön vaikka rauhoitettua tutin avulla.

Pieni kätönen
 
Pienet jalat
 
Ja pienet varpaat

Tytöllä on tuntunut olevan kovempia vatsanväänteitä taas muutamana päivänä. Yöt hän on nukkunut hyvin mutta iltaisin hän on ollut kovin itkuinen ja itkunpuuskat ovat olleet voimakkaampia kuin aikaisemmin ja tyttö vääntelehtii ja valittaa ilmiselvästi vatsaansa. Varasinkin hänelle vyöheketerapiaan ajan ensi perjantaille joten toivotaan, että siitä olisi hyötyä. Olemme antaneet hänelle Disflatyl-tippoja ja ostin tänään apteekista vielä Rela-tippoja mutta unohdin kysyä saako niitä antaa samaan aikaan. Luulisi, että se on ihan ok mutta osaakohan kukaan vastata varmasti?

Sitten vähän mukaviakin asioita, nimittäin sää on ollut parina viime päivänä aivan mahtava! Olemme pystyneet ulkoilemaan ja tekemään pitkiä kävelylenkkejä tytön ja koirien kanssa. Tyttö on nukkunut tyytyväisenä ja minä ja koirat olemme nauttineet raittiista ilmasta ja kauniista säästä, tassut eivät ole palelleet eikä kasvot ole jäätyneet :) Koiratkin alkavat jo pikkuhiljaa osata kävellä vaunujen kanssa. Aluksi oli hieman hankalaa, varsinkin uroskoiramme kanssa kun hän koki niin kovaa tarvetta suojella tyttöä kaikilta ja kaikelta. Koira ei malttanut tehdä tarpeitaan vaan rynni vaunujen eteen ja poukkoili tiellä puolelta toiselle (vaikka normaalisti osaa kävellä reunassa). Nyt Leon on jo rauhoittunut ja ihmiset saavat jo ohittaa meidät ilman Leonin yhdenkoiran konserttia. Jotkut koirat kaipaavat Leonin mielestä kuitenkin vielä muistutusta kenen vauva vaunuissa on ;)



Lenkille lähdössä
 
Leon ja Mimosa (jolla oli jotain kiinnostavampaa katsottavaa naapurin katolla..)

Huomenna (tänään) menemmekin tytön mummon luokse käymään, viime viikonloppuna emme käyneetkään siellä joten mummolla on jo kova ikävä :) 

Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

Tasha kirjoitti...

Kyllä saa antaa Rela-tippoja ja Disflatyl-tippoja samaan aikaan. Ei mitään onkelmaa :)

Aivan ihana lukea vaavijuttuja teidän huushollista, kun mennään melkein samassa tilanteessa. Eikö olekin niin suloisia nämä pakkaukset, että ihan mahdoton? Just nuo sun varvas ym kuvatkin kuvaa asioita joita mieki ihailen ja pusuttelen päivittäin :) <3

Cato kirjoitti...

Kiitos Tasha tiedosta! :) On nämä kyllä niin ihania! Ei tätä tunnetta pystynyt etukäteen kuvittelemaan, niin suurta se on <3 Ja vaikka yö menisi vähillä unilla ei sitä enää aamulla muista kun maailman ihanin olento jokeltelee ja hymyilee iloisesti :)