maanantai 15. helmikuuta 2010

Tyttö

Tyttö on huomenna 3 viikkoa vanha, kasvaa ja voi hyvin. Hän syntyi 26.1.2010 klo. 21.11, 2 päivää lasketun ajan jälkeen. Strategiset mitat olivat 3930 g ja 51 cm, pään ympärys 34 cm. Kovin siro neiti vaikka ollaankin ihmetelty missä hänen grammat ovat sillä monen tutun lapset ovat olleet saman painoisia mutta pidempiä. Ehkä hänellä on painavat luut ;) Ja hyvin piti neuvolatädin veikkaus paikkansa, hän kertoi, että usein lapsen syntymäpaino/-koko on hyvin lähellä äidin omaa syntymäpainoa ja kun kotona tarkistin omat mittani, olen ollut saman pituinen mutta 20 g painavempi. Sitten voikin ihmetellä, että missä ne minun grammat ovat olleet :D

Ajattelin kirjoittaa synnytyskertomusta jossain vaiheessa ihan itseäni varten, jotta muistan sen pitkän ja piinavan odotuksen. Supistuksia oli nimittäin yli 40 tuntia ennen kuin kärvistely palkittiin. Mutta sitä ei ole sitten pakko lukea, haluan vain itselleni jonkinlaisen dokumentin tapahtumista.

En varmaan aio julkistaa tytöstä kuvia, ainakaan tunnistettavia. Enhän ole laittanut itsestänikään tänne mitään kuvia. Jotenkin tuntuu siltä, että haluan suojella lastani vaikka tuskin häntä kukaan tunnistaisi vielä tässä iässä, vanhempana helpommin. Mutta remontista ja asunnosta laitan kyllä jatkossa kuvia, seuraavaksi olisi luvassa juttu makuuhuoneen muutoksesta.

5 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Kiva että oot takasin <3 Onnea vielä tätäkin kautta tytöstä <3

Cato kirjoitti...

Kiitos Miia! <3

Neppe kirjoitti...

Läser mera än gärna din förlossningsberättelse om du bara vill dela med dig!

Cato kirjoitti...

Tack Neppe! Har redan börjat skriva den så troligen kommer den inom några dagar :) Jag skulle gärna läsa din blogg, du tycks skriva om såna saker som är aktuella för mig med så det sku va jätteintressant att följa med ert liv också! :)

Neppe kirjoitti...

Vad roligt! Jag håller min blogg hemlig men bjuder gärna in dig som läsare ifall du vill. Skicka i så fall mail till laura.meismaa@gmail.com