perjantai 19. helmikuuta 2010

Tuhinaa

Tyttö on ollut nuhainen koko viikon, tukkoisen nenän kanssa hengittäminen on hankalaa joka vaikeuttaa myös syömistä. Kuumetta ei kuitenkaan onneksi ole ollut mutta kyllä tuon pienen ihmisen tuskailua ja kärsimystä on kamala katsoa vierestä. Keittosuolaliuos ja höyryhengittely ovat antaneet hieman helpotusta ja tyttö nauttiikin valuvan veden katsomisesta suihkussa vaipan vaihtojen yhteydessä :)

Alkuviikon tyttö on nukkunut todella hyvin, se alkoi itse asiassa jo lauantaina kun olimme äitini eli mummon luona kylässä. Tyttö on nukkunut 4-6 h putkeen, syönyt ja nukkunut taas n. 3 h putkeen. Parhaimmillaan olemme siis saaneet nukkua 9 tunnin yöunet yhdellä herätyksellä. Mutta, nyt oli taas pari huonompaa yötä jolloin ensimmäisenä yönä tyttö nukkui vain 2 h putkeen jonka jälkeen hän kitisi unissaan kovaäänisesti ja heräili jatkuvasti. Viime yö oli hieman parempi, 4 h putkeen jonka jälkeen saimme torkkua aamuun asti. En tiedä johtuuko tämä flunssasta vai jostain muusta. Tytöllä on kyllä ollut vatsanväänteitä ja ilmavaivoja ihan alusta alkaen mutta ne ovat helpottaneet jonkin verran. Eilen mietinkin olisiko huonosti nukuttu yö johtunut vatsanväänteistä koska söin suklaata sitä edellisenä päivänä. Mutta koska koko eilinen päivä ja myös viime yö oli huonompi en tiedä voiko suklaalla olla vaikutusta. Täytyy toivoa, että univaikeudet johtuvat vain flunssasta. Vaikka ei tekisi minulle yhtään huonoa olla syömättä suklaata jonkin aikaa... ;)

Nyt minua taas kutsutaan.

2 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Voi kovasti paranemisia sinne ja jatka ihmees blogeilua :)

Cato kirjoitti...

Kiitos Miia! <3 Jatkan kyllä blogin kirjoittamista ja yritänkin kirjoitella hieman useammin nyt. Sainkin postattua jo toisen kirjoituksen tänään, jei! :)