keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Isänpäivä 14.11

Tämä tulee vähän myöhässä, mutta tulkoot. Meillä vietettiin ensimmäistä isänpäivää sunnuntaina, jos viime vuoden isänpäivää ei oteta mukaan laskuun jolloin annoin miehelle isyyspakkauksen. Tänä vuonna en keksinyt mitään kovinkaan erikoista miehelle, sillä hänellä on syntymäpäivät lokakuussa ja hänen syntymäpäivälahja oli sen verran arvokas etten ajatellut panostaa ihan hirveästi isänpäivälahjaan.


Kortin teimme äitini luona, eikä meillä ollut sormivärejä mukana joten piirsin tytön kädenjäljen lyijykynällä paperille, väritin sen mustalla liidulla ja leikkasin. Lopuksi kiinnitin sen kohotarroilla korttiin. Kortin sisällä on runo "Mistä on "Tytön" isi tehty" jonka keksin itse ja onnentoivotukset isänpäivän johdosta.

Itse lahja oli Muumipappa-kulho täytettynä miehen lempiherkuilla, lakuilla eli Kouvolan lakritsin tavallisilla lakuila ja Porvoon herkun täytelakuilla. Meillä ei kerätä muumimukeja, eikä kulhojakaan sen puoleen. Saimme häälahjaksi 4 muumikulhoa joita olin ihallut ja ajatellut ostaa. Hankin siis vain ne kulhot joista todella pidän ja jotka ovat kauniita tai hauskoja, sillä mielestäni mukeja ja kulhoja on monia melko tylsiäkin. Muumipappa-kulho ei väritykseltään ole kovinkaan "hauska" mutta kuva on mitä mainioin miehelle, sillä hän rakastaa kalastamista.

Kulhosta ja lakuista muodostui ihan vahingossa mustavalko-teema, jota kortinkin sitten täytyi noudattaa :) Rakastan teemoja! Eräänä jouluna siskoni joululahjat muodostivat pinkin teeman, joka lähti Tigin Bed Head Superstar tuotteista ja sisälsi lopulta myös ainakin pyjaman ja Lush:n kylpypalloja. Takaisin isänpäivään: iltapäivällä menimme oman isäni luokse syömään ja viettämään aikaa, emme näe kovinkaan usein joten oli mukavaa ettei tyttö vierastanut mofaa ja mofan perhettä.

3 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Olipa hauska lahja ja nätti kortti :)

Tasha kirjoitti...

Ompa ison näköinen teidän typyn käsi! Hämääkö tuo kuva jotenkin vai onko typy oikeasti "isokätinen"?

Ihana kulho ja samat lakut on meidänkin perheen miessukupuolenedustajan lemppareita :)
Musta-valkoteema toimii aina!

Cato kirjoitti...

Kiitos typyt! :)

Tasha: en oikein osaa sanoa onko tytöllä jotenkin isompi käsi kuin normaaisti kun ei ole mitään mihin verrata :D Kaikki kyllä aina sanovat, että hänellä on pitkät sormet, että hänestä tulee varmaan pianisti tms. joten hämäiskö se...?