torstai 25. marraskuuta 2010

Kenkiä ihmisille

Tämä ei ole mikään muotiblogi, eikä tule sitä koskaan olemaankaan joten asukokonaisuuksia, ostoksia tms. täältä tuskin koskaan tulee löytymään, mutta kun löysin erään blogin kautta Brandoksen kilpailun bloggaajille, jossa voi voittaa kenkälahjakortin en voinut vastustaa osallistumasta. Olen viime aikoina kironnut huonoa kenkävalikoimaani, sillä luottokenkäni, mustat löysävartiset saappaat, ovat sanomassa sopimustaan irti. Samoin useita vuosia sitten ostetut karvaiset talvisaappaat ovat menettäneet muotonsa ja lähinnä lonksuvat jalassa. Kyllähän kotoa löytyy vaelluskenkiä, koiran ulkoilutuskenkiä, lenkkareita, sisätreenikenkiä ja kumisaappaita mutta ne eivät oikein vastaa mielikuvaani trendikkäästä kotiäidistä, jota epätoivoisesti yritän välittää ulkomaailmalle, joskus hieman heikohkoin tuloksin (minut ruokaostoksilla collegehousuissa nähneet tietävät mistä puhun...) :D

Brandoksen saappaita selaillessani kävin kovaa taistoa Uggien ja näiden välillä, mutta päädyin lopulta näihin Tosca Blun nahkasaappaisiin.

Mielestäni saappaat ovat kauniit ja ne sopisivat lähes kaikkien asukokonaisuuksien kanssa. Kiilakorko tekee saappaista hieman erikoiset ja ennen kaikkea ne mahdollistaisivat minun kävelyn. Osaan kävellä koroissa ja omistan myös useat korolliset kengät, mutta eihän niillä kauhean pitkiä aikoja jaksa seisoa/kävellä. Tai minä ainakaan, jalkoja alkaa särkeä ja päkiöitä polttelee. Ja tarkoitan nyt ihan kunnon kävelyä, useita kilometrejä esim. talvipakkasilla, ei kotiovelta autoon tms. Kiilakoroilla taas voisin kävellä vaikka kokonaisen vuorokauden, ne sopivat jalkaani erinomaisesti.

”Olen mukana kilpailussa, jossa voit voittaa 80 e kenkälahjakortin BRANDOS.fi -nettikenkäkauppaan.
Kilpaile täällä.

Ei kommentteja: