keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Läheltä piti

Hui, unohdin aivan kertoa, että eilen kun kävimme lenkillä koko perheen kanssa olimme ylittämässä suojatietä tässä kodin lähellä ja olimme siinä keskellä, jolla eri suuntiin menevät kaistat on erotettu toisistaan, ja auto pysähtyi ja päästi meidät ylittämään tien. Olimme ylittämässä tietä kun seuraava auto alkoi jarruttaa mutta ei hidastanutkaan vaan liukui liukkaalla asfaltilla kovaa vauhtia. Onneksi huomasimme molemmat tämän sillä kerkesimme alta pois juosten, kumpikaan ei kerennyt sanoa mitään vaan reagoimme juoksemalla alta pois. Takanamme kuului rysäys ja pysähtynyt auto siirtyi useita metrejä, varmaan lähemmäs 10 m, eteenpäin. Siihen olisimme kaikki; lapsi, vaunut, koirat ja me, jääneet alle jos emme olisi tajunneet ettei jarruttava auto kerkeä pysähtyä.

Kenellekään ei onneksi käynyt kuinkaan, autoja lukuun ottamatta. Olkaa valppaina ulkona ja varovaisia liikenteessä, niin jalankulkijoina kuin autoilijoinakin. Ja muistakaa heijastimet! :)

2 kommenttia:

Tasha kirjoitti...

Hui kamala, kyllä tuolla liikenteessä saa itse olla aina niin valppaana, kun kukaan muu ei meistä huolehdi. Onneksi teille ei käynyt kuinkaan <3


Nimim. useamman kerran meinannut oikeasti jäädä auton alle ellei itse olisi tajunnut tehnyt jotain

Cato kirjoitti...

Juu, onneksi ei käynyt kuinkaan! Olen usein pistänyt merkille, että autoilijat ovat melko varomattomia ja tekevät joskus jopa uhkarohkeita valintoja liikenteessä. Vaikka en koskaan ole ollut mikään hurjastelija tms. niin kyllä lapsen myötä on alkanut miettimään myös omaa ajamista ja omaa/muiden käytöstä liikenteessä. :)