maanantai 28. helmikuuta 2011

Paluu arkeen

Tänään oli taas paluu arkeen. Koirat olivat koko viime viikon siskoni hellässä hoidossa, sillä hän oli lomalla ja pyysi, että saisi ottaa koirat heille. Hän ei ole vielä oikein tottunut elämään ilman koiraa, ja meille tuo järjestely sopi paremmin kuin hyvin kun viime viikkokin oli niin kylmä, niin ei tarvinnut lähteä tytön kanssa väkisin ulos.

Tänään kuitenkin huomasin, että joudumme hieman muuttamaan päiväohjelmaamme. Olemme tähän mennessä käyneet lenkillä (ilta)päivällä tytön päiväunien jälkeen, mutta nyt tyttö on pidentänyt päiväuniaan sen verran, ja etenkin jos hän nukkuu aamulla esim. tunnin normaalia pidempään, että aika menee vähän tiukille, varsinkin niinä päivinä kun menen töihin. Ja ihan oman itsenikin takia haluan keretä ulkoilemaan ennen töihin menoa. Joten huomisesta lähtien muutamme ohjelmaamme sen verran, että lähdemme ulkoilemaan aamupäivällä aamupalan ja leikkien jälkeen ja lenkin jälkeen syömme lounaan ja tyttö menee päiväunille. Luulisi unenkin tulevan hyvin kun on ulkoillut raittiissa ilmassa ensin :)

Täytyy vielä hehkuttaa vauvauintia, se on ehdottomasti parasta mitä olemme päättäneet tytön kanssa harrastaa. Tyttö rakastaa uimista, hän on niin innoissaan jo kun kävelemme autolta vauvauintipaikkaa kohti. Muut ryhmäläiset kutsuvat tyttöä leikkimielisesti "kurssin priimukseksi" :) Tyttö onkin nyt jo muutamia kertoja uinut aivan itse kellukkeilla. Räpylät ovat vielä vähän liian isot eivätkä pysy jaloissa, mutta ne auttaisivat tyttöä pysymään enemmän vaakatasossa, nyt hän ui täysin pystysuorassa asennossa.

 Kuvat ovat viime syksyltä kun vauvauinnissa oli valokuvaaja paikalla

1 kommentti:

Neppe kirjoitti...

Ljuvliga bilder på M :)
Vi har lite samma dilemma här hemma. Hur skall man få dagssömner och promenad med hunden att gå ihop. Alva vägrar sitta i vagnen långa tider då hon är vaken så jag måste gå ut när hon sover (eller lite före så att hon sen kan somna i vagnen)