torstai 6. lokakuuta 2011

Miksi aina yöllä?

Tänään väsyttää. Viime yönä supisteli, ihan oikeita menkkamaisia supistuksia, noin klo. kahdesta puoli kahdeksaan ja taisi limatulppakin irrota. Supistuksia tuli 10 minutin välein ja välillä oli pidempiä taukoja. Otin Panadoliakin mutta ei se auttanut, havahduin joka supistukseen eikä loppuyön unista tullut oikein mitään. Miksi supistusten pitää aina alkaa yöllä tai kuten tässä tapauksessa olla yöllä ja harventua/loppua aamulla/päivällä?!

Nyt saadaankin jännätä lähteekö synnytys käyntiin lähipäivinä vai saammeko vielä odottaa pitkäänkin. Viimeksi limatulppa irtosi vuorokautta ennen kuin kunnon supistukset alkoivat, mutta siitä menikin sitten melkein kaksi vuorokautta ennen kuin tyttö lopulta syntyi... Nyt limatulppa irtosi lähes samaan aikaan kuin supistukset alkoivat.

Luulen, että nyt olisi hyvä hetki pakata se sairaalakassi ja tehdä lista tytön tarvitsemista tavaroista ettei tarvitse sitten kiireessä ja stressissä pakata ja unohtaa puolet. Niin, ja voisin myös laittaa korisängyn pehmusteisiin lakanat ja pedata sängyn valmiiksi. Ja kaupassakin pitäisi kai käydä hakemassa viimeisiä tarvikkeita ja eväitä sairaalaan, ihan semmoisia pikkujuttuja vain :) Kuten huomaa, en ole oikein kerennyt valmistautua tätä synnytystä varten ihan niin hyvin...

Tänään on rv 39+0 ja tasan viikko laskettuun aikaan. Tyttö syntyi rv 40+2

2 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Huh, teillä on sielä jännät paikat :))) Tsemppiä!!

noora kirjoitti...

Ouu, jännää!
Tsemppiä kovasti, toivotaan että pääset pian tositoimiin!