maanantai 3. lokakuuta 2011

Missä me syödään?

Vielä torstaina meidän keittiössä näytti tältä:
Mutta nyt olemme jo muutaman päivän syöneet joko sohvalla tai lattialla istuen syöden tv-tason päältä. Keittiössämme ammottaakin nyt suuri tyhjyys tuossa kohtaa missä ruokailuryhmä aiemmin oli... Myin sen koska mielestäni se ei sopinut tähän asuntoon ja se näytti jotenkin todella synkältä ja raskaalta tummaa lattiaamme vasten. Ja tietenkin uuden pöydän saaminen kestääkin ensi viikkoon.

Eikä me edes saatu sitä pöytää mitä alunperin olimme ajatelleet, nimittäin Kodin Ykkösestä 160 cm pitkää valkoista korkeakiiltoista Classico-pöytää. Kodin Ykkösellähän on nyt Yllätyspäivien lisäksi -20% kaikista ruokapöydistä (ei koske jo alennettuja tuotteita) ja juuri tuota 160 senttistä pöytää on mainostettu. No, se onkin yllätys yllätys loppu joka paikasta keskusvarastoa myöten eikä sitä kuulemma enää ole tulossa :( Nyt heillä on uutuutena sama pöytä 20 cm pidempänä versiona ja se on nyt Yllätyspäivien ajan 100 euron alennuksella. Mutta kun tuo 160 cm olisi ollut juuri sen kokoinen jota etsimme ja joka sopisi keittiöömme kuin nakuutettu. 180 senttinenkin menee vielä mutta se on ihan maksimi ja kun tuo 160 senttinen olisi riittänyt kuudelle tuolille...

Tilasimme sen 180 cm pöydän mutta olemme nyt kuitenkin hieman epävarmoja ostammeko sen sitten lopulta vai yritämmekö etsiä jotakin muuta vaihtoehtoa. Tai etsimme koko ajan, mutta mitään sopivaa ei ole vielä tullut vastaan. Muistelen joskus lukeneeni, että joku oli teettänyt puusepällä korkeakiiltoisen ruokapöydän. Onkohan se kuinka kallista touhua ja saako puusepältä ihan oikeasti korkeakiiltoista pintaa? :O

2 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

No höh, harmi että ette saaneet sitä! :( Eikö ne sanoneet siellä kaupassa että niitä voisi tulla lähempänä joulua kenties lisää? Se on nimittäin kyllä tosi kiva pöytä, oon ollut enemmän kuin tyytyväinen :)

Cato kirjoitti...

Harmiteltiin kyllä kovasti asiaa kun viikkoa aikaisemmin käytiin toisessa Kodin1 liikkeessä jossa lähestulkoon luvattiin, että pöytää vamasti löytyy kun se -20% alennus on voimassa 15.10 saakka. Silloin ei vielä ostettu pöytää kun käytiin katselemassa muualla eikä edellistä pöytää oltu vielä myyty.

Nyt myyjä sanoi, että heille oli tullut tiedote ettei pöytää ainakaan enää tänä vuonna ole tulossa ja sain semmoisen käsityksen ettei hän ollut varma milloin niitä tulee, jos tulee.