lauantai 22. lokakuuta 2011

Pikkuveljen vointi

Lääkärissä käyty, saimme reseptin silmätippoja varten mutta emme ole hakeneet/käyttäneet niitä vielä sillä lääkäri oli sitä mieltä, että pojalla on ahtautuneet kyynelkanavat joka aiheuttaa rähmimistä. Allergiakysymykseen hän totesi, että ne yleensä ilmenevät vasta myöhemmin eikä vaikuttanut ottavan kysymystäni tosissaan. No, en ehkä itse usko kyseessä oevan allergiaa sillä vyöhyketerapia auttoi huomattavasti.

Eli vyöhyketerapiassakin käyty, poika osasi siskonsa tapaan rentoutua hoidossa ja makasi reporankana koko ajan. Kun terapeutti lopetti hoidon vinkaisi poika kuin kerjäten lisää ja hiljeni kun terapeutti jatkoi, tuntui ilmeisesti hyvältä :) Terapeutti kertoi, että pojan sääret ja pohkeet tuntuivat rennoilta joka kertoo siitä ettei hän ole stressanut synnytyksessä eikä saanut siitä mitään jännityksiä. Vatsa tuntui aralta mutta allergiapisteet korvissa eivät olleet ärtyneet, joten vyöhyketerapeuttikaan ei uskonut allergiaan. Jee!

Vyöhyketerapia auttoi ja poika nukkuikin sikeästi sen jälkeen ja vatsa on tuntunut vaivaavan vähemmän sen jälkeen. Menemme vielä uudestaan ensi viikolla. Toisaalta olen ollut huomaavinani (tänään), että suklaa pahentaisi vatsavaivoja. Täytyy pitää suklaataukoa ja tutkia asiaa :)

Ei kommentteja: