maanantai 1. elokuuta 2011

Kesälomalla vol.1

Laitan nyt hieman kesälomakuvia, muutamassa erässä ettei tule niin pitkää juttua yhdellä kertaa. Aloitetaan siis juhannuksesta:

Juhannusta vietimme naapureidemme kanssa heidän (naapurimiehen vanhempien) mökillään Saimaan rannalla, Lappeenrannan lähellä. Paikka oli todella hieno ja joka ilta/yö saimme nauttia upeista auringonlaskuista (niistä on miljoona kuvaa). 
Olimme mökillä melkein viikon ja saimme rentoutua ja nauttia luonnosta sekä maaseudun rauhasta. Juhannusaattona lippu nostettiin "salkoon" ja myös koirat nauttivat olostaan kun saivat juosta vapaana ja uida mielin määrin. Ainoa miinuspuoli oli punkit, joita mökillä oli riesaksi asti. Meihin ihmisiin ei onneksi tarttunut yksikään mutta koirista niitä sai poistaa jopa kymmeniä päivässä punkkikarkotteista huolimatta. Alkuun koirilla oli punkkipannat mutta koska ne eivät tuntuneet tehoavan kävimme hakemassa apteekista Frontline liuosta, jota olemme käyttäneet aikaisempina vuosina hyvin tuloksin, ja kyllä kiinnittyneet punkit vähenivät jonkun verran.
Kävimme myös tutustumassa Lappeenrantaan, joka osoittautui oikein mukavaksi kesäkaupungiksi. Kävimme mm. hiekkalinnassa, linnoituksessa, satamassa sekä torilla.
Tyttö ihaili hiekkataideteoksia ja viihtyi pomppulinnassa, jota kokeili ensimmäistä kertaa. Hiekkalinnan alueella oli myös muuta aktiviteettia lapsille, kuten iso hiekkalaatikko, liukumäet, ketjukaruselli, juna sekä seikkailurata jonne me aikuiset olisimme halunneet mennä :)

Ei kommentteja: