maanantai 1. elokuuta 2011

Kesälomalla vol.2

Etelä Karjalasta jatkoimme matkaa Etelä Pohjanmaalle, Ähtäriin, miehen sukulaisten luokse. Siellä vietimme muutaman päivän ja kävimme mm. Ähtärin eläinpuistossa sekä Tuurissa Keskisen ostosparatiisissa :)
Eläinpuistossa näimme kaikki eläimet ja pidimme paikasta kovasti. Kun olemme aiemmin käyneet Korkeasaaressa (pari vuotta sitten) tuntuu ettei eläimiä näe laisinkaan. Toki Ähtärissä sai kävellä paljon ja sää oli kuuma ja helteinen, mutta pärjäsimme. Tyttö piti erityisesti lainattavista kärryistä, joita hän vuoroin työnsi tai veti itse ja vuoroin istui kyydissä.

Matkamme jatkui vielä Pirkanmaalle, miehen isovanhempien mökille, ennen kuin palasimme kotiin. Mökillä olimme vain yhden yön ja yhden kokonaisen päivän emmekä kerenneet tehdä oikein muuta kuin asettua taloksi. Lokit pesivät taas rantakalliolla ja pitivät vahtia pikkumökin savupiipun päällä. Tyttö leikki hiekkalaatikossa ja olisi koko ajan ollut menossa veteen. Mökin "ranta" on lasten kannalta hyvin hankala sillä koko ranta on pelkkää kalliota (itse asiassa koko mökin toinen puoli on kalliota), ja tytön perässä sai juosta jatkuvasti.

Ei kommentteja: