keskiviikko 10. elokuuta 2011

Lastenhuoneen vaiheita: seinä rakentuu

Maalis-huhtikuussa väliseinän rungot rakennettiin miehen ja naapurin voimin ja kyprokkilevyt kiinnitettiin runkoihin. Myös muualle huoneeseen asennettiin kyprokkilevyt, nk. saneerauskyprokit, jo olemassa olevien seinäpintojen päälle, ihan vain sen takia ettei lastenhuonetta tarvitsisi hioa ja jynssätä yhtä paljn kuin makuuhuoneemme lastulevyjen saumoja.
 Väliseinän runko rakennettu (älkää olko huomaavinanne takana näkyvää romuläjää :S)
Tuosta takana näkyvästä tilasta tulee siis avoin työtila kunhan pieni vaatehuone/varasto puretaan, seinät kaadetaan ja kaide asennetaan paikoilleen rappusten yläpuolelle.
 Kyprokkilevyä mallaillaan paikoilleen
 Näkymä lastenhuoneeseen (ja kyllä; tyttö on nukkunut tuolla remonttitavaran keskellä lähes koko ajan...)
Myös tuohon tuli pieni pätkä väliseinää jotta liukuovi saadaan oikealle kohdalle ja stoppaamaan seinää vasten eikä "ilmaa" vasten (liukuovi tulisi muuten seinäkulman yli ja oven ja seinän väliin jäisi ilmarako eikä ovi olisi niin tiivis ja ääntä vaimentava)

Sitten taisikin olla pitkä aika kun lastenhuoneessa ei tapahtunut mitään, olimme Thaimaan matkalla yms. Alkukesästä mies ja naapuri fiksasivat kyprokkilevyjen saumat saumanauhalla sekä laastilla, ja olisikohan jonnekin laitettu myös akryyliä, hiomista lukuun ottamatta. Hiomisen (ja paklaamisen ja hiomisen) mies hoiti kesälomallaan minun ja tytön ollessa pohjoisessa, jolloin tytön ei tarvinnut nukkua pölisevässä huoneessa. Tuona aikana mies myös maalasi huoneen katon ja seinät vaikka muutaman sauman maalaaminen viivästyi niin, että me kerkesimme tulla jo kotiin (ja tyttö nukkui kylpy-/kodinhoitohuoneessa) koska mies ei ollutkaan tyytyväinen serkkunsa kädenjälkeen, jolta sai hieman apua.

Ei kommentteja: