maanantai 1. elokuuta 2011

Syksyltäkö tuntuu tää?

Tänään on jotenkin ollut kovin syksyinen tunnelma. En tiedä johtuuko se siitä, että kuu vaihtui elokuuksi ja miellän sen edelleen koulun alkamiskuukaudeksi (vaikka en ole opiskellut enää moneen vuoteen) vai siitä, että ilmat ovat viilentyneet huomattavasti. Iltapäivällä/illalla ei enää tarjennut pelkällä topilla pihalla vaan minun piti pukea pitkähihainen päälle, samoin tytölle lisättiin vaatetta. Ja olenhan kulkenut osan päivästä villasukissakin :)

Löysin vihdoin tytölle kumisaappaat syksyksi, olen etsinyt saappaita jo pitkään mutta mitkään eivät ole olleet mieleeni ja kaiken lisäksi ne ovat olleet kamalan kalliita. Miksi lasten kenkien täytyy olla niin hiton kalliita?!
Nämä ihanuudet löysin Name It liikkeestä ja ne maksoivat vain 14,90€. Saappaat ovat liilat ja niissä on hennon vaaleanpuna-liiloja palloja. Otin tytölle koon 22 saappaat, tällä hetkellä ne tippuvat melko helposti jaloista jos tyttö esim. istuu tuolilla jalat vapaasti roikkuen mutta koko 21 voisi taas olla liian tiukka. Tytön sandaalit ja umpinaiset kävelykengätkin ovat kokoa 22. Menevätpähän ainakin pidempään, ehkä vielä keväälläkin. Ja saahan sinne villasukat tavallisten sukkien lisäksi.

Ei kommentteja: