perjantai 23. syyskuuta 2011

Terassikausi avattu!

No niin, terassi on siis kaidetta/aitaa ja lautojen katkaisua + päädyn peitelautoja vaille valmis (eli täysin käyttökelpoinen) ja kalusteet ovat nyt paikallaan. Meillähän oli kolme eri vaihtoehtoa kalusteille ja päädyimme Alumiini-/Aintwood materiaaliseen malliryhmään Finnlandiasta, johon kuului 8 tuolia mutta heti seuraavana päivänä kun menimme tekemään kauppoja huomasimme, että kalusteet oli siirretty eri paikkaan ja pöytä oli täysin tuhottu. Ilmeisesti pöydän päällä oli kannettu jotain muuta ja pöydässä oli todella monta pitkää ja syvää ruskeaa naarmua. Mietimme vain, että onneksi emme ostaneet sitä edellisenä päivänä sillä meillehän olisi kuitenkin väitetty, että pöytä on ollut jo silloin siinä kunnossa enkä tiedä miten kaupan purku olisi onnistunut mallikappaleesta.

Stemman myyjä, joka lupaili meille reilua alennusta, olisi taas vasta parin päivän päästä töissä ja kalusteiden osto lykkääntyi taas. Viime lauantaina kävimme sitten Stemmassa (tai Kalustemetropolissa) ja saimme tingattua itsellemme 6 tuolin sijasta 8, ja saimme kotiinkuljetuksen veloituksetta. Ihan hyvät kaupat täysin uudesta setistä.
Ja on se kyllä hieno!!
Tänä vuonna siitä ei kyllä enää oikein kerkeä nauttimaan täysillä (itse terassista taikka kalusteista) mutta ompahan jotain mitä odottaa ensi kesältä ;) Tarkoitukseni oli kaivaa uusi kukkapenkki terassin eteen ja siirtää muutamia perennoja siihen jo tänä syksynä, mutta saa nähdä kerkeänkö ennen kuin on liian kylmä (että kasvit kerkeävät juurtumaan ennen hallaa/pakkasia). Mikäli kerkeän, pääsisin sitten ensi keväänä laittamaan heti hyötykasvipenkkiä kuntoon, sillä siinä paikalla on nyt tällä hetkellä noita perennoja jotka siirtäisin alta pois.

3 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Näyttää kyllä tosi hyvältä! :) Valkoinen on niin ihanan raikas väri! :)

Neppe kirjoitti...

Jätte fint! :)

Cato kirjoitti...

Kiitos tack! Tuo valkoinen on kyllä ihanan raikas, varsinkin sitten kun itse terassi muuttuu tummaksi :)