torstai 1. syyskuuta 2011

Vielä 2 jäljellä

Tämän viikon työt on nyt tehty ja ensi viikolla on vielä kahtena päivänä töitä jonka jälkeen saan jäädä äitiyslomalle, jee! :) Kyllä se pikkuhiljaa alkaa tulla tarpeeseen. Työpäivän, tai -illan jälkeen lantion ja alaselän seutu kyllä tuntuu siltä, että on tullut seistyä ja tehtyä töitä, erityisesti SI-nivelessä (ristiluu-lonkkaluu) on koviakin liitoskipuja ja särkyä.

Uutena oireena minulla on nyt myös ilmeisesti harjoitussupistuksia, mitä viime raskaudessa ei muistaakseni ollut lainkaan. Kerran muistan istuneeni ja levänneeni kun olin ollut kaupoilla pitkään mutta sekään ei ollut tällaista. Vatsani siis kovettuu ja koko keskivartaloa kiristää. Alakertaan saattaa myös tulla sukkapuikkomaisia tuikkauksia (näitä oli viimeksi jonkin verran). Harjoitussupistuksia on nyt tullut työpäivän (useita) lisäksi ihan levossakin välillä. Toivon, että tämä tarkoittaa, että synnytys sujuu nopeammin kuin edellinen! ;)

Napero myös myllää virtsarakkoni päällä joten välillä saan oikein keskittyä ettei housuun lirahda :D Nestettä onkin sitten viikossa kertynyt aika huimasti. Nilkat ovat edelleen ihan ok, mutta sääriluun päälle ja pohkeisiin sitä nestettä on kertynyt niin, että kun sääriluun päältä painaa siihen jää pitkäksi aikaa iso lommo :S Yöllä ja aamulla myös kasvoissa on ihan selvää turvotusta, ja peilistä katsova ilmestys on aika kamalan näköinen :( Varasinkin itselleni lymfaterapiaan ajan (vasta 15.9).

Niin, ja raskausviikkoja on nyt tasan 34.

2 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Kiva kuulla kuulumisia! Ihanaa äippäloman alkua :)

Cato kirjoitti...

Kiitos Miia! :)