keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Hotelli - Check!

Eilen varasimme hotellin Thaimaan reissulle. Asumme Karon Beachillä ja hotelli sijaitsee ilmeisesti jonkinlaisella kalliolla, ainakin nimestä päätellen "Karon Cliff". Joka huoneesta on merinäköala ja rannalle pääsee suoraan omalta parvekkeelta rappusia pitkin. Hinta oli huomattavasti halvempi kuin muissa paikoissa vaikka kuvat mielestäni ovat todella hienoja, joten en ymmärrä mikä suuren hintaeron tekee. Tuolla paikassa huoneiden hinnat ovat kyllä melkoisesti alennettu low seasonin vuoksi, että ehkä muissa paikoissa hintoja ei ole alennettu (niin paljoa).


Merinäkymä joka huoneesta
Rannalle mars!
Ravintolasta

Laitoimme varaukseen lisätietoja kohtaan, että olemme häämatkalla ja, että tarvitsisimme lastensängyn. Toivottavasti saamme todella hienon huoneen häämatkan kunniaksi :) Varasimme kyllä parhaimman tason huoneen, mutta eihän tuolla mitään sviittejä ole. Emme kyllä semmoista tarvitsekaan. Uima-allasta hotellissa ei nyt ole mutta luulemme, että pärjäämme ilman. Tyttökin varmasti osaa jo siinä vaiheessa kävellä niin hyvin, että pystyy temmeltämään rannalla ja kyllähän nyt reilun vuoden ikäinen voi uida meressä. Varsinkin kun tyttö kävi jo viime kesänä pulahtamassa järvivedessä täällä Suomessa.

Olemme yrittäneet suunnitella vähän ohjelmaa matkalle ja jos kellään on ehdotuksia/ideoita otetaan niitä mielellään vastaan. Retki Phi Phi saarille ja ehkä Krabille olisi hauska.

Hotellimme kotisivut ovat Karoncliff josta myös kaikki kuvat ovat kopioitu.

2 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Phi Phille haluaisin kanssa mennä! Me mennään luultavasti Bangkokiin muutamaksi päivää, Hua Hiniin muutamaksi päivää ja ehkäpä Koh Sametille muutamaksi päiväksi. (Löyty Koh Sametista ainakin ihania videoita youtubesta, kannattaa kattoa löytyiskö noista teidän vaihtoehdoista ;)

Ystävä kävi pari vuotta sitten Phi Phillä ja sillä oli upeita kuvia. Siellähän niitä apinoita taitaa olla aika lailla :) Muistaakseni siellä oli kuvattu The Beach-leffakin.

Oon ihan täpinöissään reissusta, kiva, että säkin oot :D Pitäis kanssa postailla jotain..

Cato kirjoitti...

Joo, mä oon tosi täpinöissäni! :D Ihanaa, että tekin päätitte lähteä Thaimaahan!! Täytyy katsoa noi Hua Hin ja Koh Samet, että ovatko järkevän matkan päässä, kiitos vinkeistä! :) Phi Phille ainakin mennään, Krabi vielä mietinnässä.