maanantai 3. tammikuuta 2011

Tytön ensimmäinen joulu

Nyt on lomat lomailtu ja vietetty joulua ja uutta vuotta perheen ja ystävien parissa. Vietin vähän lomaa blogistakin, jotenkin tuntui siltä ettei ollut mitään julkaisemisen arvoista kirjoitettavaa.

Jouluna heräilimme rauhassa kotona ja söimme riisipuuroa koko perheen voimin joululauluja kuunnellen. Katsoimme Lumiukon ja Joulurauhan julistuksen jonka jälkeen lähdimme äitini luokse.

Olimme jo etukäteen sopineet, että tänä vuonna syömme kahdessa erässä kun yhdellä kertaa ei meinaa jaksaa kaikkea. Iltapäivällä söimme siis ensimmäisen kattauksen joka koostui kaloista, salaateista ja muista kylmistä ruoista ja illalla olikin toisen kattauksen vuoro jolloin tarjolla oli kinkkua suoraan uunista sekä laatikoita. Kalat; kylmä- ja lämminsavu-, graavi- ja sillit ovatkin meidän kaikkien suosikkiruokia jouluna joten niitä syödään aina runsaasti. Myös kylmäsavuporo, suolakurkut ja hunaja sekä miehen herkku: mäti sipulin ja smetanan kanssa kuuluvat joulupöytäämme.


Olimme ilmeisesti olleet erittäin kilttejä viime vuonna sillä kuusen alla oli aivan huikea määrä lahjoja, en ole ikinä nähnyt niin paljon lahjoja yhdellä kertaa. Suurin osa lahjoista olivat tietysti tytölle mutta oli meitä aikuisiakin muistettu. Minun toiveitani oltiin kuunneltu sillä sain mm. lahjakortit niin hierontaan (tuleekin nyt tarpeeseen kun vasen käsi on jo toista päivää puuduksissa ja särkee) kuin kasvohoitoonkin ja paljon hiusten- ja vartalonhoitotuotteita. Sain 4 settiä shampoo + hoitoaineen, joista yksi on Tigin Tween Duo Pack, ja yhden tehonaamion sekä hiuksiin jätettävän hoitosuihkeen joten nyt on aineita ainakin joksikin aikaa eteenpäin :)

Tyttö sai pääosin vaatteita ja leluja mutta löytyi paketeista niitä kaivattuja lakanoita ja astioitakin. Nyt tuntuukin aivan hullulta, että loppukuusta vietämme hänen 1-vuotis syntymäpäivää, mitä hän enää voi saada?! :) Tytön ensimmäisenä jouluna paperit ja narut olivat hänen mielestään kuitenkin kaikista kivoimpia :)

2 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Ihania kuvia :) Ja HULLUNA lahjoja!

Cato kirjoitti...

Kiitos Miia! Ja lahjoja oli ihan hulluna!! Ja meillä on vaan 1 lapsi, että mitä se sitten on jos niitä tulee lisää... :O Tai ehkä lahjat sitten jakaantuu tasasesti kaikkien kesken eikä määrä tuplaannu (tai triplaannu) :)