keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Vuosi tuli täyteen

En vieläkään voi uskoa sitä, että tyttö täytti tänään vuoden! Pieni rimppakinttuni, rakas "gummani" on jo niin iso. Koskaan aiemmin ei vuosi ole kulunut näin nopeasti, tuntuu etten ole kerennyt itse mukaan :) Ja kuvittelin ajan matelevan kun olen kotona mutta aivan liian nopeasti se kuitenkin kului.

Aamulla menimme herättämään tyttöä laulaen, veimme hänelle kortin ja lahjan + pikkuserkun lahjan. Tyttö oli aluksi hieman hämillään mutta hymyili ja oli oma iloinen itsensä heti herättyään. Kortti oli mieleinen, tyttö pitää kovasti kissoista. Kaikki kissakuvat, -lelut ja -esineet pysäyttävät ja tyttö osoittelee niitä ja hokee kiss, joka on luultavasti vain sattumaa. Vaikka kaikki eläinaiheet kyllä kiinnostavat ja omista koirista tyttö tykkää kovasti.






Lahjat avattiin sängyssä jonka jälkeen päivä jatkui aivan normaalisti, isi lähti töihin ja me menimme tytön kanssa aamupuurolle. Tänään ei vietetty sen suurempia syntymäpäiväjuhlia, tytön kummisetä avovaimoineen kävi illalla kun he eivät pääse viikonloppuna pidettäviin juhliin.

Ihmeellistä ajatella, että vuosi sitten olimme yhä synnytyssalissa, tutustuneet toisiimme vasta reilun kahden tunnin ajan... <3

6 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Ihania kuvia <3 Paljon onnea tätäkin kautta :)

Cato kirjoitti...

Kiitos Miia!! :)

Tasha kirjoitti...

Onnittelut myös minulta tätäkin kautta vielä, ihanalle typykkäiselle <3 Niin ajattele, kyllä aika menee vain niin kamalan nopeaa!

Nanna kirjoitti...

Ihanan innoissaan näyttää toinen olevan lahjoistaan! Onnea paljon tytölle! <3 :)

Cato kirjoitti...

Kiitos Tasha ja Nanna!! :) Kyllä kuukausi tekee ihmeitä, sillä jouluna tyttö ei tajunnut lahjojen päälle laisinkaan ja nyt tosiaan oli ihan innoissaan repimässä paperia rikki kurkkimassa sisään :)

Cato kirjoitti...

"ja" puuttuu tuolta viimeisestä lauseesta rikki ja kurkkimassa välistä :)