sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Peruuntuneet juhlat

Voi, että minua harmitti kun meidän piti perua tytön syntymäpäiväjuhlat tältä viikonlopulta. Tänään (la) olisi ollut sukulaisjuhlat ja huomenna kaverijuhlat kun kaikki ei mahtuisi yhdellä kertaa. Kuten kirjoitin alkuviikosta niin minulla oli tuo kumma tauti, maanantaina oli todella huono olo ja ti-ke oli vielä semmoinen etova olo aina silloin tällöin mutta jo huomattavasti parempi. No, perjantaina miehellä oli ollut hieman huonohko olo koko päivän ja illalla kymmenen maissa sitten "hanat aukesivat". Ja olin tietysti saanut kaikki kakut tehtyä jo alkuillasta ja siskoni oli leiponut piirakoita ja mokkapaloja.

Koira saa pusun (kuvat eivät mitenkään liity kirjoitukseen)

Ja sitten juhlat täytyi perua :( No, todella moni muukin oli kipeänä joten ehkä ihan hyvä mutta harmittaa kyllä vieläkin niin hitosti kaikkien leipomusten vuoksi. Emme saisi kaikkea syötyä yksinämme millään, enkä välttämättä jaksaisi leipoa kaikkea uudestaan viikon päästä, joten pakastimme kakut sun muut. Saas nähdä mitä mieltä juustokakut ovat pakastamisesta, tai sulattamisesta oikeastaan :S Toivottavasti ovat vielä syömäkelpoisia! Päätimme siirtää juhlia viikolla eteenpäin. Harmittaa vain jos ystävät, joiden todella toivoisin pääsevän paikalle, eivät pääsekään. Sukulaisista enemmän pääsee ensi viikolla paikalle kuin tänään olisi päässyt.

Maitoparta ja MiuMiu

Olemme vitsailleet miehen kanssa koko päivän, että tyttö voi sitten loppuelämänsä ajan muistuttaa isää kuinka hän pilasi tytön ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat :) Kyllä mies oli huonona (myös) sen vuoksi että jouduimme perumaan juhlat. Vaikka eihän sille mitään voi, eikä se kenenkään vika ole. Mutta harmitti kyllä todella paljon, kun kerrankin kaikki oli todella hyvissä ajoin valmiina, ei olisi tullut samanlaista kiirettä ja stressiä kuten normaalisti.

3 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Voi harmi :( Ens viikolla uudella onnella!

Neppe kirjoitti...

Det var verkligen synd! Fast jag är ännu också så pass sjuk att vi nog inte skulle ha vågat komma.
Jag har för mig att ostkakor går riktigt bra att frysa :)

Tasha kirjoitti...

Hö, kökkö homma :/ Mutta eihän tuolle mitään voi.
Paranemisia sinne kovasti ja ensi viikonloppu paremmalla onnella sitten :)